Vreemde Snoeshanen…
Vreemde Snoeshanen…

Vreemde Snoeshanen…

bVision & Photography

Wellicht kunt u het wel raden, ik kreeg gisteren een appje van mijn dochter of ik met haar en Jeslynn meeging naar het kasteelpark in Born. Nu maakt dat voor mij niet zoveel uit, mijn vrouw moest toch werken en we hebben een jaar abo daar. Maar je komt me daar toch vreemde snoeshanen tegen, en sommigen lopen zelfs los. Al met al een tevreden opa, en Quality Time. En het reparatie werk schuift gewoon een dagje op… Ik denk dat ik alles bij elkaar nog een weekje werk heb.

Onderstaande afbeeldingen zijn aanklikbaar

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

15 Comments

 1. hanscke

  Ik had ook al zoiets, kleindochter is toch geen haan, maar ik kwam het al tegen in de reacties. Tuurlijk gaat een dagje verstrooiing met kleindochter voor op de klussen.

 2. Frank103

  Ja, een dagje met dochter en kleindochter gaat voor! Heerlijk een dagje naar het kasteelpark, nog wat lekkers bij de koffie en dan vergeten ze zoiets niet meer!

 3. logbankje

  Je boft maar zo’n mooie kleindochter, een boefje is het.
  Nu is het wel heel mooi dat je samen op stap kunt gaan.
  Ik zou ook de klussen laten liggen. Hans

  @ had van de GGOS de tekst van morgen geplaatst, maar is gewijzigd.

 4. Goede avond Sjoerd, geliefde mensen zijn veel belangrijker dan klussen, en die haan op de eerste foto is volgens mij een kip en geen haan, bovendien is het een snoes en ook niet vreemd. . . sommige opa’s . . ..

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.