Zo vreg als stratendrek
Zo vreg als stratendrek

Zo vreg als stratendrek

bVision & Photography

In de kasteeltuin van Born hebben we een tijdje vol aandacht gekeken naar de werkzaamheden in het otterverblijf. Daar werd gewerkt aan een nieuwe waterattractie voor de otters. Er zitten twee Europese otters in het verblijf waarvan ene maakte dat die in het nachthok kwam en de andere degene die aan het werk was steeds besloop. Dat beest was akelig nieuwsgierig en kwam ook steeds dichtbij om te kijken wat de man allemaal aan het doen was. Op het land valt het wel mee, maar in het water zijn die beesten razendsnel. De otter behoort tot de marterfamilie…

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

19 Comments

  1. logbankje

    Een Otter is een prachtig dier, haast uitgestorven in ons land.
    Ja nieuwsgierig zijn ze wel. Hans

    Ot. Je verzoekje is gedraaid in de show.
    Het programma is beluisteren op de pagina “Bank’s Radio”

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.