Kijk mij nou
Kijk mij nou

Kijk mij nou

Vorige week was mijn broer hier nog op bezoek, door zichzelf verbannen als trapkat. Mij gaat het sinds gisteren niet beter. Mijn baasje moet zo nodig de kamer gaan verbouwen. Nu moeten wij een andere plek gaan zoeken, want in die rommel willen we niet zijn. Iets met wanden slopen, laminaat van de muur afhalen of zoiets. De hele kamer staat op z’n kop. De stoel van het vrouwtje hebben ze in mijn terrarium gezet, die heb ik dan ook maar meteen in beslag genomen, voordat ze daar ook nog rommel in leggen. Nou ja, ik wet het ook niet precies, maar ik hou jullie wel op de hoogte…
K@@tje

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

19 Comments

  1. logbankje

    Kaatje denkt ook, ik neem geen risico en vind de stoel van het vrouwtje ook prima.
    Je bent maar druk met de verbouwing, de GGOS werkt vast motiverend, kuch. Hans

  2. Tja , klagen zal niet helpen, gewoon je mensen even met rust laten en een tijdelijk lekker plekje zoeken. Over een tijdje worden ze wel weer normaal en krijgen jullie weer meer aandacht.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.