Waar ben ik weer aan begonnen
Waar ben ik weer aan begonnen

Waar ben ik weer aan begonnen

Of hoe is het zo gekomen, het ligt maar eraan hoe je het bekijkt. Onze mooie wanden met laminaat zijn gesloopt uit de woonkamer en worden vervangen. Ook alle elektra wordt aangepast en uiteraard alles wat niet meer nodig wordt/is verwijderd. Deze reis doe ik eerst alles slopen en verwijderen voordat ik het nieuwe weer ga opbouwen. Alleen al om plaats te sparen. Mocht ik eens een dag overslaan weet u waar ik mee bezig ben… Renoveren.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

16 Comments

  1. logbankje

    Als je het doet, doe je het ook goed, dat herken ik wel in je manier van werken.
    Het voordeel is dat je in je eigen tempo aan het werk kunt gaan, gewoon lekker bezig zijn. Hans

    @ Was leuk om de 3 afleveringen over Woodstock te maken, voor mezelf ook een herbeleving.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.