Murals Parkstad – Flooral Heerlen
Murals Parkstad – Flooral Heerlen

Murals Parkstad – Flooral Heerlen

bVision & Photography

Heerlen blijft aan de weg timmeren op het gebied van Street Art. Naar een ontwerp van de Amerikaanse kunstenaar Cleon Peterson is deze grondschildering aangebracht op het wegdek vanaf de bovenzijde Raadhuisstraat via de Coriovallumstraat naar het begin van het Tempsplein. Deze flooral is gemaakt in het kader van het Romeins Kwartier en verbeeldt de geschiedenis van Heerlen: van Romeinen, naar Mijnen, naar het nieuwe elan. Onder begeleiding van de street art producent/curator Lars Ickenroth vervaardigen jongeren van het Heerlense kunstcollectief ‘PAND in samenwerking met Boa Mistura deze flooral. De flooral blijft zichtbaar totdat het Raadhuisplein en omliggend gebied opnieuw wordt ingericht. Voor zover ik weet is dit op het moment de grootste flooral van Nederland (80 meter lang)

Onderstaande afbeeldingen zijn aanklikbaar

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

17 reacties

 1. logbankje

  De Street Art is wel heel mooi, ik zou onder het fietsen wel eens aardig door zijn afgeleid.
  Maar zou ook eerst foto’s maken voor de weblog.

  Ot. Je verzoekje is gedraaid in de show.
  Het programma is beluisteren op de pagina “Bank’s Radio”
  Aanstaande dinsdag het laatste uurtje Woodstock.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.