Opel Kadett B
Opel Kadett B

Opel Kadett B

bVision & Photography

De volgende auto gaat ook direct de virtuele garage in. Daar hoef ik niet over na te denken. Het is een auto met een heel verhaal, maar laten we eerst Hans Bank van het zeer muzikale Logbankje maar eens aan het woord:
Het leven kan vol verrassingen zitten, zo ook met deze Kadett die ik net zag staan hier onder bij het appartement. Het is een prachtige auto uit 1972 met benzine motor en hij glanst tegen je aan als je er naar kijkt. Dus een paar foto’s voor jou virtuele garage vond ik wel een aanwinst. Zit ik net de zoeken naar informatie bij de RDW voor wat aanvullende gegevens, maar die zijn er niet. Maar wat wel heel bijzonder is dat ik op de website van het Octane Magazine NL dezelfde auto tegen kwam. Hierop zijn de foto’s o.a. genomen bij benzinestation ‘Peut’ aan de Zevenhuizerstraat 44 in Hoogland, met een leuk verhaal. De foto van het dashboard vind ik zelf erg mooi, met als detail de drukschakelaar om de ruitenwisservloeistof te doseren.
Meer hoef je toch niet meer te zeggen…

Onderstaande afbeeldingen zijn aanklikbaar

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

17 reacties

  1. Moet opeens denken aan begin jaren 70 toen elk jan jans en de kinderen gezinnetje een Opel Kadett wilde. Een kennis van me kwam op een zaterdagmiddag de kroeg in en zei, het gaat helemaal fout met mijn kind, onze opvoeding heeft volledig gefaald. Bezorgd reageerden wij joh wat is er aan de hand wat is er gebeurd. Ze zei vanmorgen tegen me dat ze later een Opel Kadett wil want daar past de kinderwagen zo mooi in. 🙂

  2. Frank103

    Dat waren leuke auto’s, al vind ik een auto uit 2003 (van mn dochter) nu al antiek rijden, dan zal een auto uit 1972 helemaal tegenvallen. Zelf had ik ooit een Opel Record uit 1974 met een 1900 motor, die haalde net 170. Dat haalt mijn huidige auto met een 998cc motor al met 2 vingers in de neus.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.