Tante Post
Tante Post

Tante Post

Tring, Tring…Tring. Zeker weer zo’n ongeduldige bezorger. En zo was het ook. Een bezorger van tante Post stond aan de deur. Meneer, ik heb een pakje voor u, ik moet het alleen nog even zoeken. Sta je daar een uur te wachten voordat de goede man het pakje gevonden had. Intussen had hij de hele auto leeggehaald en uitgestald op de stoep om het te vinden. En als dat nou ene keer voorkomt…

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

14 Comments

 1. logbankje

  Eigenlijk moet ik er wel om lachen, zijn organisatiegevoel is nog niet voldoende ontwikkeld.
  Maar ja, jij staat er na te kijken en dat ook schiet niet op.

  Ot. Je verzoekje is gedraaid in de show.
  Het programma is beluisteren op de pagina “Bank’s Radio”

 2. Ik ben heel blij dat ik die baan niet heb want ik ben zo niet geschikt voor dat zoeken naar die pakketjes. Volgens mij lig ik later op de route en heb ik daarom meestal mazzel. Ik probeer daarom altijd geduld op te brengen, hier komen ze meestal voor het verkeerde nummer.

 3. Goede morgen Sjoerd. Tja dat lijkt me een ongeorganiseerde werknemer. Het pakje zou je bij de hand moeten hebben voordat je bij iemand aanbelt lijkt mij tenminste. Ik wens je een fijne vrijdag toe.

 4. amai, wat een rommelpier
  die moet alles voor die vertrekt beter sorteren,
  mijn zoon is ook postbode, en die vertrekt als laatste omdat hij alles goed sorteerd, en is altijd als eerste binnen
  -Een @->- voor jou.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.