De misrekening
De misrekening

De misrekening

De planning was goed, alleen de voorbereiding niet. Afgelopen maandag brachten ze de muurplaten voor in de kamer op de eerste verdieping. 1.25 meter breed en 2.80 meter hoog. Netjes in de garage gezet en we konden weer aan de slag. Alleen hoe krijg je die platen boven. Niet dus. Via de trap gaat niet, via het balkon gaat niet, aangeven naar het raam op de eerste verdieping gaat niet, en achterom kunnen we niet komen. Een verhuislift gaat wel, maar is duur en om hem te plaatsen heb je in de gemeente een vergunning nodig, en daar moet je op wachten. Als alternatief hebben we een handlier bij bol besteld en hebben we de platen omhoog gehesen tot de tweede verdieping om ze daarna in de woonkamer te laten zakken. Moe maar voldaan hebben we op deze wijze de klus als team geklaard…, nu nog op de muur bevestigen.
Het huis van de buurvrouw heb ik om privacy redenen er even afgeknipt en vervangen door “Blue Sky”

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

21 Comments

  1. Niet zozeer verkeerde planning maar “iets over het hoofd gezien” . Zo moest er enige tijd geleden bij de buren een dubbel gals raam eruit gehaald worden om een op marktplaats voor een prikkie gekochte oude kast binnen te kunnen krijgen. Maar het kreeg je uiteindelijk de platen op de juiste plaats.

  2. Frank103

    Geweldige oplossing!

    Ik heb ooit mijn velux dakraam laten vervangen voor een dakkapel en het velux raam weggegeven aan kennissen. Dit heb ik gezegd tegen de werklieden, die hebben het velux raam op mijn zolder gezet. Maar hoe krijg je dan een 1,20 bij 1,20 raam naar beneden? Dat ging niet via een raam of via het trapgat, dus moest ik het velux raam op zolder slopen. Met dubbel glas erin. Leermoment was ook dat werklieden doorgaans echt niet nadenken.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.