Murals – Toon in Limbricht (Sittard)
Murals – Toon in Limbricht (Sittard)

Murals – Toon in Limbricht (Sittard)

bVision & Photography
 • LIEF
 • Een vogel zat
 • op het zebrapad
 • in elkaar gedoken
 • al vliegend door de grote stad
 • had hij een poot gebroken
 • de mensen dromden eromheen
 • daar op het drukke plein
 • ’t verkeer stond stil. nou zie je maar
 • hoe lief de mensen zijn
 • Toon

Ik was net voor mijn vakantie geattendeerd door Inge van Schrijfsels van mij, op een grote mural die geplaatst werd door James Jetlag en Nomad in Limbricht (Sittard). Ik had geluk, ik was er net op het moment dat de laatste hand gelegd werd aan de mural door de beide artiesten. En zoals wel vaker was ik niet alleen. Een jonge dame maakte video opnames van het laatste stukje werk het aanbrengen van de tekst. en, is ’t sjoen of neet… een ode aan onze Toon

Onderstaande afbeeldingen zijn aanklikbaar

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

16 Comments

 1. logbankje

  Nou zeker een mooie ode aan Toon, als hij de mural zou zien zou het hem goed stemmen.
  Het is wel een lap geworden, loop je niet zomaar aan voorbij. Hans

  @ ik heb ook genoten van Woodstock, deed me echt terug denken en je steekt toch weer dingen op.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.