De Vondst
De Vondst

De Vondst

Liet ik vorige week even een flooral zien in het Romeins Kwartier in Heerlen, vandaag aan de Raadhuisstraat, met de flooral voor de deur ligt De Vondst, of zoals ze zelf schrijven:
Zoeken naar sporen uit het verleden: omdat het interessant is, of omdat je meer over je voorouders wilt weten. Of omdat je je eigen geschiedenis beter wilt begrijpen. Of omdat je verbindingen wilt leggen tussen heden, verleden en toekomst. Bij De Vondst ben je daarvoor aan het goede adres! De Vondst is het kloppend hart van archeologisch Limburg. Het is geen museum, maar veel meer dan alleen een archeologisch depot: het is dé plek in Limburg voor iedereen die nieuwsgierig is naar het verleden! Je kan hier ontdekken wat er allemaal moet gebeuren voordat een archeologische vondst in een museumvitrine belandt. Je kunt hier letterlijk graven naar je eigen geschiedenis!.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

14 Comments

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.