Een trafohuisje in Balinge
Een trafohuisje in Balinge

Een trafohuisje in Balinge

bVision & Photography

Het bijgaande trafohuisje is door Wieneke van het blog Griemmank op de foto gezet. Dat was bij een wandeling over het Mantingerveld. Op de terugweg kwamen ze langs een trafohuisje op de heirweg in Balinge. Het trafohuisje is hoog en log en lijk een beetje op een stenen bunker. Dat komt omdat de verticale raampjes vervangen zijn door gemetselde stenen tegeltjes. En toch past het daar wel in het landschap, zo tussen de landerijen en boerenhoeves in het gehucht Balinge. Balinge maakt deel uit van de gemeente Midden-Drenthe, dat in 1998 ontstaan is door het samenvoegen van de voormalige gemeentes Beilen, Smilde en Westerbork.

Onderstaande afbeeldingen zijn aanklikbaar

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

18 Comments

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.