Work in progress
Work in progress

Work in progress

Als je niet meer werkt, maar met pensioen bent heb je ook geen vrije dagen meer. En aangezien we een beetje achter liepen op de planning zijn we in het weekend gewoon verder gegaan… De eerste platen hangen, een stuk electra is verlegd, we komen er wel. Over een paar dagen hoop ik dat alles klaar is in de woonkamer. Het is alles bij elkaar gewoon meer werk dan ik dacht. Het vreemde is dat als er iets nodig is of iets kapot gaat, dat altijd gebeurd op een moment dat het niet uitkomt en alles dicht is…

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

16 Comments

  1. Frank103

    De bouwmarkten houden onvoldoende rekening met gepensioneerden, heel hachelijk!
    Hier zijn de bouwmarkten 7 dagen in de week open, maar in het weekend zijn ze s’ avonds dicht.

  2. Goede morgen Sjoerd, je bent wel vrij om je werk even te laten liggen wanneer je een eindje wil wandelen, of bij een vriend een kop koffie te gaan drinken. Maar ik zou er niet aan moeten denken om verplicht te niksen.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.