Murals Parkstad: Kerkrade West – James Jetlag
Murals Parkstad: Kerkrade West – James Jetlag

Murals Parkstad: Kerkrade West – James Jetlag

bVision & Photography

De graffiti kunstenaar James Jetlag heeft op initiatief van de Positieve Stad en projectorganisator Sidney van den Berg, vorige week een mural op de zijgevel van de toekomstig nieuwe locatie van Beer, Eigentijdse Meubelmaker op de hoek van de Akerstraat en de Gladiolenstraat in Kerkrade-West gemaakt. Het werk heeft als titel ‘Ich bin dich en du bist mich’ meegekregen. Het is een ode aan het verleden, het heden en de toekomst van deze wijk waar Roda J.C. eens haar thuisbasis had. Ik trof James toevallig toen hij afgelopen zaterdag inkopen aan het doen was, Ik had net foto’s gemaakt van het ontwerp. Hij vertelde mij dat, omdat hij de eigenaar van het bedrijf als contact had, zijn smartfoon bij het maken van de foto dat herkende en vroeg of hij de eigenaar moest bellen. Zo goed lijkt het portret. De inkopen waren voor zijn reis naar Duitsland waar de volgende uitdaging op hem wacht.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

16 Comments

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.