Standard Flying Nine? of toch iets anders
Standard Flying Nine? of toch iets anders

Standard Flying Nine? of toch iets anders

bVision & Photography

Als je zomaar foto’s van een auto worden toegestuurd door Francky moet je daar wat mee doen dacht ik zo, alleen ik weet niet wat het voor een auto is. Al snel gaan je gedachten uit naar een Fiat Topolino, of een Ford Popular. Maar de Topolino valt af dat is een Italiaan terwijl er een Brits vlaggetje op de motorkap van de auto staat. Het dichts bij is voor mij de Standard Flying Nine van vlak voor de tweede wereld oorlog. Maar zeker weten doe ik het niet. Wellicht heeft nog iemand een idee… Overigens stond daar nog een oldie naast, maar die komt later aan de beurt

Onderstaande afbeeldingen zijn aanklikbaar

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

21 reacties

  1. Wel héél jammer van de kleuren, in zwart of donkergroen zou het echt een heel chique oude auto zijn. Erg leuk dat op een van de foto’s heel goed te zien is waar de richtingaanwijzer uit moet komen . want destijds stak je die echt “uit”om richting aan te geven, dan kwam er een lange oranje pijn uit die gleuf tevoorschijn.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.