Cadillac Eldorado
Cadillac Eldorado

Cadillac Eldorado

bVision & Photography
En rijden maar

Je hebt van die dagen zal de chauffeur van deze Cadillac Eldorado gedacht hebben doen een luide knal vanonder de motorkap klonk. Sakkerdjie, bij ons voor de deur. Ik ben toch maar eens even gaan kijken wat er los was met dit toch wel erg grote slagschip, gemaakt nog als onderdeel van de Fleetwood reeks van Cadillac. het bleek dat er een ontsteking was geweest in het luchtfilter van de motor en daardoor was het luchtfilter en gewoon afgeblazen. Gelukkig stond er een complete gereedschapskist in de achterbak, die bijna in het niets viel bij de enorme gastank die daar in lag. En na een spoedreparatie sloeg de motor weer aan en kon hij zijn tocht vervolgen.

  • Merk: Cadillac
  • Kenteken: 40-NU-15
  • Type: Eldorado coupé
  • Kleur: Wit/zwart
  • Bouwjaar: 1972
  • Aantal cilinders: 8
  • Motorinhoud: 8200 cc
  • Brandstof: benzine/G2 gasinstallatie

Onderstaande afbeeldingen zijn aanklikbaar

Hij doet ’t niet meer
gereedschap genoeg
hij doet ’t weer

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

14 reacties

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.