Trafohuisjes in Sloten(2)
Trafohuisjes in Sloten(2)

Trafohuisjes in Sloten(2)

bVision & Photography

We gaan weer verder met het verwerken van mijn archief, vandaag is deel 2 van Sloten aan de beurt, op de foto gezet door Bertie van haar weblog Bertiebo. Op verkenning door Friesland probeerden ze alle steden te bezoeken waar Fonteinen zijn geplaatst in het kader van Leeuwarden-Fryslân in 2018. Naast de fonteinen, kijken ze ook uit naar trafohuisjes en andere bezienswaardigheden. Hier in sloten vonden ze er twee, waarvan vandaag deel 2.
Zelf zeggen ze in Visit Friesland:
Welkom in de kleinste van onze elf steden: Sloten. Van strategische speler langs de waterweg van Sneek naar de Zuiderzee is het nu een mekka voor de watersporter en een knusse trekpleister voor wie de sleur wil ontsnappen. De binnenstad met zijn oude, prachtige woonhuizen en vestingwerken waar je een kanon kan horen afgaan geven het een charme die je nergens anders vindt.

Onderstaande afbeeldingen zijn aanklikbaar

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

17 reacties

  1. Leuk die trafohuisjes. Ik heb ze nog nooit van binnen gezien. Dus ik google erop. Op trafohuisjes, en verhip zie ik een blogpost van jou waarin je laat zien hoe gezellig het daar binnen is. Ik kan mij de liefde voor deze huisjes wel voorstellen. Ik woon zelf ook in Friesland, en bij ons in de buurt zullen er ook nog wel een aantal zijn. De totaliteit van deze huisjes in Nederland daar heb ik geen idee van, het zullen er wel veel zijn.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.