Plantjeswinkel
Plantjeswinkel

Plantjeswinkel

Zaterdag hebben we eerst nog even bij mijn dochter gewerkt en daarna zijn we met zijn allen even naar de plantjeswinkel in Maastricht geweest. Mijn kleindochter had even haar dag niet en wilde eigenlijk niet mee. Maar ja, op deze leeftijd en een hele week naar school en naar de opvang kun je wel wat rust gebruiken en wat is er dan handiger dan een tablet. Voor ons werd het een confrontatie met de komende kerst. Aan de ene kant staat me dat tegen, maar het drukt je wel op de feiten. Alle gespaarde centen moeten worden uitgegeven die dagen, en hoe vroeger je begint… Maar om eerlijk te zijn was mijn gevoel van afkeer groter dan mijn koopdrang. Het bleef bij dat waar we voor gingen, een nieuwe plant voor in de woonkamer en even ertussenuit.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

23 Comments

 1. logbankje

  Ook bij jong en oud kan de boog niet altijd gespannen staan.
  Eerst al de pepernoten in de winkels, nu ook al kerst, gaat me allemaal veel te snel. Hans

  Ot. Nou Oma is mooi opgezadeld met de villa.
  Je verzoekje ligt op het log Bankje voor de volgende show.
  De shows staan allemaal op: http://logbankje.nl

 2. Rietepietz

  Maar zo in het karretje heb je weer even geen kind aan haar, wat een plaatje. Het tuincentrum waar m’n dochter werkt zijn ze nog druk in de weer met de kerst en nog lang niet klaar.

 3. Zo heb je toch iets te doen als je mee moet naar een winkel. En Kerst is een leuke tijd, maar nu nog niet, het lijkt wel of het steeds vroeger gaat beginnen in die winkels. Ik wens je een fijne maandag toe.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.