Verrast…
Verrast…

Verrast…

Verrast was ik zeker, ik weet alleen niet waarmee, en was te beroerd om uit te stappen en het te gaan vragen. En dat terwijl ik hier helemaal niet hoorde te zijn. Ik was op de automatisch piloot bij Appie op de Roda JC ring in Kerkrade uitgekomen, terwijl ik bij de Lidl moest zijn… Ahum, zal wel wat met de leeftijd te maken hebben, gewoon een afslag te vroeg gepakt. Maar goed, op de rotonde aldaar is men bezig om iets te maken, er staat al een soort sokkel en er waren mensen aan de buitenrand van de rotonde een soort steunen aan het maken. Joost mag weten wat het wordt, maar die leest hier niet. Dat wordt dus nog even afwachten.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

16 reacties

  1. logbankje

    Soms ben je er even niet bij met je gedachten, e bent ook druk geweest met klussen.
    Zo kom je wel iets onverwachts tegen, we wachten af. Hans

    @ nou Oldman voelt zich oud te worden, gelukkig staat de tijd op de Oma Revenge stil.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.