Murals – Stein-Elsloo
Murals – Stein-Elsloo

Murals – Stein-Elsloo

bVision & Photography

Jarenlang ben ik voor mijn werk destijds over de napoleonsbaan van Stein richting Elsloo gereden, de weg parallel aan de autoweg, waar een drietal viaducten liggen. Al jarenlang beklad en verwaarloosd, maar nu is is kunstenaar Roy Wagemans bezig met het maken van murals op alle zijwanden van de viaducten. Een megaklus die wel een maand of drie in beslag zal nemen. Een zijde van een viaduct is al klaar, waarvan deze foto’s getuigen. Waar ze niet van getuigen is dat deze ook reeds beklad is (geweest). Helaas vindt niet iedereen het mooi. Alle muren samen gaan de geschiedenis van Stein in beeld brengen, met de natuur, de cultuur en uiteraard ook de golvende lijnen van de Maas.

Onderstaande afbeeldingen zijn aanklikbaar

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

19 reacties

  1. logbankje

    Deze Murals zijn zo te lezen een hele klus geweest.
    Maar het resultaat mag er zijn, het zwaard tegen graffiti.

    @ Een aanrijding met een ree is best heftig, je hebt geluk gehad.
    Hoeplijk gelukt in de auto de GGOS te luisteren.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.