Naast mijn laarzen staan
Naast mijn laarzen staan

Naast mijn laarzen staan

Tsja, dan sta je op kijk naar buiten en dan staan er aan de overzijde van de staat een paar laarzen op de stoep. Geen afgetrapte laarzen, maar gewoon een goed paar laarzen. Enkele buren hadden ze ook al gespot, maar wisten ook van niets. Wel een vreemd gezicht zo. De overburen hebben ze zolang in het portiek gezet, maar laat in de avond stonden ze er nog steeds. Net alsof iemand van schoeisel was gewisseld voor hij in de auto stapten en de laarzen gewoon vergeten is.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

22 Comments

  1. logbankje

    Dit is weer zo’n grappig onderwerp wat een mens kan triggeren.
    Wat zal je het antwoord ooi krijgen? Hans

    @ overdekte fietspaden, zou voor een deel wel kunnen, fietsers droog fietsen de ultieme droom.

  2. Je ziet de raarste dingen op straat, achter gelaten, of verloren. Ik heb een grote verzameling foto’s ervan en niet gemaakt als er grof vuil wordt opgehaald hoor. Maar gewoon gezien. Het varieert van een compleet monopolyspel, tot ijscoupes, bh, knuffel, bril, mombakkes, enz. enz.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.