Nieuw project – De stoel
Nieuw project – De stoel

Nieuw project – De stoel

Vervelen hoef ik me nog steeds niet, het werk en de projecten stapelen zich op. Zowel op artistiek gebied alsook thuis. Een tijd geleden kreeg ik een stoel aangeboden die ik alleen maar af hoefde te halen, maar de eigenaresse bedacht zich en wilde er zelf nog iets mee doen. Het is een oude stoel en deze behoeft wel wat reparatie. Uiteindelijk wilde ze hem toch kwijt en vroeg of ik nog interesse had. Uiteraard, want zo’n stoel tref je niet overal aan. Hij is zelfs zo groot dat hij op geen enkele manier in mijn auto paste. Maar met een illegaal ritje kwam hij toch hier. Eerst de kast even afmaken, nou ja even, en daarna komt de stoel aan de beurt. Hij komt als hij klaar is op onze slaapkamer te staan.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

25 Comments

  1. logbankje

    Deze stoel brengt een stukje tv jeugd sentiment terug, ik moest denken aan Phil Bloom.
    Maar haar stoel was iets kleiner.
    Maar je hebt nu een stoel met een uitdaging. Hans

    @ wel een voordeel nu dingen doen zonder werkdruk.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.