Deze Eend
Deze Eend

Deze Eend

Soms ben ik heel blij met mijn medebloggers. Eigenlijk liep het hier gisteren even volledig uit de hand, van wat ik dacht wat een flutkarwei was, het vervangen van onze keukenkraan, liep uit op een compleet waterballet. De uiterst moderne stopkraantjes met ingebouwd filter waren al een paar jaar niet dicht geweest, dat dicht zetten ging wel, maar het openzetten resulteerde in een afgebroken plastichandel en een kraan die zelfs met een tang niet open te krijgen was, zelfs het verwijderen van deze kraantjes liep niet soepel. De snel gehaalde nieuwe stopkraantjes wilden in eerste instantie niet afdichten. En dan hebben we het niet eens over het verwijderen van de oude en plaatsen van de nieuwe keukenmengkraan. Maar goed na wat uren werk en een kapotte achterwand van het kastje deed alles het weer. Alleen had ik zoon en kleindochter nodig om me weer op te hijsen, want na wat uurtjes op de grond weigerde mijn knieën iedere dienst. Wat was ik gisteren blij met een fotootje van Dien van haar klaproos weblog, die was dit lelijke eendje ergens tegengekomen op vakantie en schreef hierbij: “deze eend zal niet ver meer vliegen, die vind ik wel komisch”.(de andere foto’s komen later aan bod)

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

19 Comments

 1. Rietepietz

  Oh…. wát een ellende! Daar wordt niemand blij van! Van een eend wordt ik ook niet blij, heb ooit een knalgroene eend gehad, wat een verschrikkelijk krengen zijn dat om in te rijden.

 2. logbankje

  Al het plastic in de installaties en apparatuur maakt het niet sterker en beter.
  Je werkt dan zeker uren in een houding die je niet gewend bent en je lichaam niet meer kan hebben.
  Dan is de tekst van Dien met eendje wel heel toepasselijk. Hans

 3. Goede morgen Sjoerd, ik hoop dat je stijve spieren snel weer normaal zullen zijn. Wat mij aan de foto opvalt is dat verkeersbord met de waarschuwing voor overstekende eenden 🙂
  Ik wens je een fijn weekend toe.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.