Back in time 10 years ago
Back in time 10 years ago

Back in time 10 years ago

Dat geldt overigens alleen voor het plaatje hieronder, thuis kijken we alleen maar vooruit. In het weekend hadden we Jeslynn te logeren. Dat is dus twee dagen koken voor kinderen. Hierbij passen we ons aan de wensen van Jeslynn aan voor zover dat gaat. Zaterdag was dus Opa bakt zelfgemaakte Pizza, en zondag was opa kookt landelijk, aardappels met worteltjes en een riblabje met jus. Verder gaan in het weekend de huishoudelijke zaken ook gewoon door. Omdat mijn vrouw nog werkt vinden veel dingen nog in het weekend plaats. Ik zelf was na een rustige zaterdag, gisteren toch maar weer aan de slag gegaan. Bezig blijven is gewoon een must voor mij. Rust roest zeggen ze wel eens.
De onderstaande foto is 10 jaar oud, en als ik de foto sec bekijk weet ik niet eens waar die genomen is, het is dat er bij staat dat dit Leuven, september 2011 is…

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

21 Comments

 1. logbankje

  De plaats klopt.
  Ja, gelukkig kun je wel heel nuttig maken voor de kinderen dat is toch een groot goed.
  Dat betekend dat de band erg sterk is. Hans

  Ot. Je verzoekje ligt op het log Bankje voor de volgende show.
  De shows staan allemaal op: http://logbankje.nl

 2. Rietepietz

  Ik ga voor de “landelijke” maaltijd, Grappig, ik kook altijd zo en meestal noemt men me een bekrompen Hollandse pot eter, vanaf vandaag eet ik dus landelijk!

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.