Kerststresssss
Kerststresssss

Kerststresssss

Nee een boom heb ik nog niet opgezet, maar overal zie je de kerstartikelen alweer in de winkel komen. Van bomen tot servies zullen we maar zeggen. Dadelijk springen de eetbladen er natuurlijk ook bovenop en de woonbladen niet te vergeten. Je wordt gewoon met je neus op de feiten gedrukt. U zult eten en drinken en versieren, en vergeet de cadeaus dan ook niet. En dat terwijl sinterklaas met zijn stomme roetpieten ook nog moeten komen. Halloween, al doen er daar niet veel aan, mag dan ook nog even voorbij komen, maar dat is bijkomende randschade. Het duurt nog even, en ik zal maar niet vragen welke ideeën er in jullie hoofd spelen als ik zeg wat eten we met de kerst… of schieten jullie nu meteen in de stress. Ik heb de tafel maar alvast laten dekken.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

21 Comments

 1. Frank103

  Dan zeuren ze over dikke jeugd en onnodig consumeren, maar vinden ze het wel goed dat in augustus al de eerste Sinterklaas snoep en kerstrommel in de winkels ligt. Eigenlijk mogen ze van mij wel ingrijpen!

 2. Rietepietz

  Vooral in de tuincentra begint men vroeg ja, het zijn ook wel héél ingrijpende “verbouwingen” tegenwoordig. kerststress ken ik niet zo waar het eten betreft, ik doe maar gewoon dat is best gek genoeg. 😉

 3. Haha Sjoerd,

  jaaaaa… laten we met z’n allen gezellig de tafel alvast dekken.
  Met veel mooi glaswerk en zo.
  Ik zie het helemaal zitten.

  Maar nee… toch eerst liever na Sinterklaas…

  Groetjes van Malrou

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.