Murals – Stein-Elsloo (2)
Murals – Stein-Elsloo (2)

Murals – Stein-Elsloo (2)

bVision & Photography

Jarenlang ben ik voor mijn werk destijds over de napoleonsbaan van Stein richting Elsloo gereden, de weg parallel aan de autoweg, waar een drietal viaducten liggen. Al jarenlang beklad en verwaarloosd, maar nu is is kunstenaar Roy Wagemans bezig met het maken van murals op alle zijwanden van de viaducten. Een megaklus die wel een maand of drie in beslag zal nemen. De tweede zijde van het eerste viaduct is nu klaar en Roy was gisteren druk in de weer bij het volgende viaduct. Alle muren samen gaan de geschiedenis van Stein in beeld brengen, met de natuur, de cultuur, de mensen en uiteraard ook de golvende lijnen van de Maas waar Stein en Elsloo aan liggen.

Onderstaande afbeeldingen zijn aanklikbaar

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

16 Comments

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.