ZLSM – Werkplaats Simpelveld
ZLSM – Werkplaats Simpelveld

ZLSM – Werkplaats Simpelveld

Deze week was ik even in de buurt van Simpelveld en dan kan ik het niet laten om een bezoekje te brengen aan de ZLSM – de Zuid Limburgse Stoomtrein Maatschappij. In dit geval aan de werkplaats waar onderhoud en reparaties plaats vinden tot complete revisies van lokomotieven toe. Ook hier moeten ze aan alle eisen van de arbeidsinspectie voldoen. Hier ziet u een deel van de werkplaats met enkele machines op de achtergrond. Het was er rustig en ik kon daardoor ook mooi overal gaan kijken. Uiteraard ook zoals in een normaal bedrijf, eerst even melden bij werkplaatsbeheerder die uitlegt wat wel en niet mag.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

16 Comments

  1. logbankje

    Maar dat is een kolfje naar je hand Sjoerd, lijkt me ook prachtig.
    Heerlijk daar rond kijken, de geuren van het stoomtreinen, ja dat is leuker dan een pretpark. Hans

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.