Ritterbecher in Simpelveld-Bocholts
Ritterbecher in Simpelveld-Bocholts

Ritterbecher in Simpelveld-Bocholts

bVision & Photography

Ik sta hier op de Bocholtzerweg, met boven mij de N281. Deze weg vormt letterlijk de grens tussen Simpelveld en Bocholts. De gemeente Simpelveld heeft getracht door hier wat zaken te verfraaien, zoals de romeinse tekens op de brugpilaren en de namaak Romeinse vaas welke metershoog boven de N281 uittorent, hier een landmark te plaatsen en daarmee de beiden plaatsen op de kaart te zetten. Het geheel is in de handen gelegd van kunstenares Tanje Ritterbex, geboren in Bocholts en wonende in Berlijn. Of u het mooi vind als ze zoiets plaatsen weet ik niet maar de commentaren waren niet misselijk. Het ergste vond ik de reactie waar gevraagd werd waar de carnavalswagen gebleven was waar dit ding op hoorde te staan.
Ik zag hem deze week voor het eerst, maar zal mijn eigen commentaar voor me houden. Ik ben wel benieuwd wat jullie er van vinden.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

16 Comments

 1. logbankje

  De opmerking over de carnavalswagen vind ik wel heel toepasselijk.
  Vind het niet echt een verfraaiing van de omgeving. Hans

  Ot. Je verzoekje is gedraaid in de show.
  Ik luister ook wel naar de GGOS onder het loggen, mis dan ook wat er wordt gezegd.
  Ach het is een manier om te plaatjes aan elkaar te praten.
  Het programma is beluisteren op de pagina “Bank’s Radio”

 2. Rietepietz

  Het lijkt in ieder geval waar het op moet lijken, echt beoordelen kan ik het niet zo goed, dan zou ik het willen zien in de omgeving waar het staat.

 3. Kan mee in de verzameling gezichtjes van Bertiebo.
  ’t Is beter dan al die lelijke reclamezuilen die voor horizonvervuiling zorgen, wat niet wil zeggen dat ik het een mooi kunstwerk vind.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.