Op de kast
Op de kast

Op de kast

Op de foto ziet u de slaapkamerkast, waarvan een deel al in de werkplaats staat en het topstuk, de lijst, al de goede kleur heeft. De kast is dus in werkelijkheid nog een deel hoger en reikt bijna tot aan het plafond. Het voor en na verhaal gaat dus al niet meer op, want ervoor is niet meer te reproduceren. Uiteraard krijgt u het eindresultaat ook te zien. In een commentaar gisteren zei iemand dat “flipping” in deze vorm niet te vinden was. Dat klopt, maar flipping furniture wel(36.000.000 resultaten). Daar vindt u ook diverse YouTube filmpjes met voorbeelden hoe dit het beste gedaan kan worden.

bVision & Photography

22 Comments

 1. John zegt het al , het is zo’n dekenkast. Mag ik wel zeggen dat ik dit echt een hele mooie kast vind. Je hebt de vrijheid om er van alles van te maken. Echt mooi! Als je hem een keer kwijt wil ben ik de eerste die er een bod op wil doen.

 2. logbankje

  Nou Sjoerd,
  Je inspanning heeft een prachtig resultaat opgeleverd.
  De kleuren passen goed samen. Hans

  Ot. Je verzoekje is gedraaid in de show.
  Het programma is beluisteren op de pagina “Bank’s Radio”

 3. Frank103

  Zo kan je de dagen aardig vullen, en heb jij als kunstenaar zijnde geen creatieve trilling waardoor je een deel van de kast toch geel met rode stippen wil? Blauw is uiteindelijk toch blauw.

 4. Ha Sjoerd,

  dat gaat zeker wat worden…
  Mooi zo’n oude “geflipte” kast.
  Ik zou er zelfs, zoals grootmoeder dee, aan de binnenkant een mooie stofje opdoen. Of zelfs… zoals oma dus dee: een gehaakt gordijntje…

  Maar misschien wordt dat wel iets te…
  Of misschien niet…

  Prettig weekend, Marlou

 5. Ik ga ervan uit dat je kast dan van massief hout moet zijn en niet gefineerd. Uiteraard zet jij niet zomaar wat neer hier en bestaat het wel degelijk. Het is een echte dekenkast zie ik.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.