Werken als hobby
Werken als hobby

Werken als hobby

Och, als je dan toch bezig bent kun je in je vrije uurtjes ook nog wel een kast transformeren. Van antiek naar modern. Van bruin naar donkerblauw, en daarnaast uiteraard ook restaureren wat kapot is. De kast heeft al een heel leven achter zich en hebben we ooit eens in een zaak in Roermond gekocht voor weinig geld, volgens mij omdat deze tweedehands was teruggekomen. Eerst netjes gepoetst en in de was in de woonkamer gezet, later enigszins bijgeschilderd verhuist naar de slaapkamer, maar daar staat de kast voor geen meter meer. Dus wordt deze nu compleet “geflipt”. Flipping is de Amerikaanse term voor het omtoveren van antieke meubels naar een moderne look. Sorry voor het gebruik van de Engelse termen, maar hier zie je dit soort meubels niet zo vaak.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

18 Comments

 1. logbankje

  Belangrijk is dat je zelf niet “geflipt” raakt van het flippen.
  Het is toch weer een leuke uitdaging om het meubeltje een nieuwe look te geven. Hans

  @ Ja, Hans doet soms gekke dingen.

 2. nou sjoerd, dat is een flinke klus en ik zou graag het eindresultaat willen zien, het is supermodern om spullen te hergebruiken, en niet zó maar weg te kieperen 🙂 je bent erg goed bezig jongen… super

 3. spijtig dat er geen foto van de kast bij staat
  maar wij hebben al een jaar of 5 geleden alle oude meubels met krijtverf gedaan
  Ik ken flipping niet, maar de betekenis bij internet is anders, …..
  -Een @->- voor jou.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.