Werken als hobby

Werken als hobby

Och, als je dan toch bezig bent kun je in je vrije uurtjes ook nog wel een kast transformeren. Van antiek naar modern. Van bruin naar donkerblauw, en daarnaast uiteraard ook restaureren wat kapot is. De kast heeft al een heel leven achter zich en hebben we ooit eens in een zaak in Roermond gekocht voor weinig geld, volgens mij omdat deze tweedehands was teruggekomen. Eerst netjes gepoetst en in de was in de woonkamer gezet, later enigszins bijgeschilderd verhuist naar de slaapkamer, maar daar staat de kast voor geen meter meer. Dus wordt deze nu compleet “geflipt”. Flipping is de Amerikaanse term voor het omtoveren van antieke meubels naar een moderne look. Sorry voor het gebruik van de Engelse termen, maar hier zie je dit soort meubels niet zo vaak.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

18 Comments

  1. logbankje

    Belangrijk is dat je zelf niet “geflipt” raakt van het flippen.
    Het is toch weer een leuke uitdaging om het meubeltje een nieuwe look te geven. Hans

    @ Ja, Hans doet soms gekke dingen.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: