Murals Parkstad – de kopjes op de Heerlerbaan
Murals Parkstad – de kopjes op de Heerlerbaan

Murals Parkstad – de kopjes op de Heerlerbaan

bVision & Photography

Deze maand zijn de twee laatste XXL murals aan de Peter Schunckstraat op de Heerlerbaan gerealiseerd. Vorige week zagen we de mural van de kunstenaar Maya Hayuk en vandaag is de mural van Iman Raad (Mashhad, Iran 1979) aan de beurt. Iman woont en werkt overigens vooral in New York. Kopjes en fruit maak ik er maar van. En volgens mij hebben we dan alle XXL murals op de Heerlerbaan in Heerlen wel gehad. Isaac Tin Wei-Lin, Hyuro, Morgan Blair, Aryz, Eltono & Madelon Vriezendorp waren al eerder te zien de afgelopen jaren.

Onderstaande afbeeldingen zijn aanklikbaar

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

17 Comments

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.