Murals Geleen – Graaf Huyn College
Murals Geleen – Graaf Huyn College

Murals Geleen – Graaf Huyn College

bVision & Photography

1620 is het jaar waarin Graaf Arnold V Wolfgang Huyn werd geboren. Dus was het jaar 2020 een mooie gelegenheid om daar extra de aandacht op te vestigen en ook de school eens in het zonnetje te zetten. Het idee om een mural op de gevel te zetten werd geboren en besproken met de kunstenaars Collin van der Sluijs en Jorn Gruijters. Het idee was om een afbeelding te maken die de geschiedenis moest geven, maar teven de doelstellingen van het onderwijs aan het Graaf Huyn College moest weergeven. Naar mijn idee prima geslaagd.

Onderstaande afbeeldingen zijn aanklikbaar

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

20 Comments

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.