Wintertime
Wintertime

Wintertime

Het blijft een gek kind, met wapperende armen en een gekke smoel en met de koptelefoon op een winterjas passen die oma besteld had. Hij paste, dus wilde ze hem de rest van de dag aanhouden. Je maakt wat mee met zo’n dreumes. Maar aan de andere kant beleven we veel plezier met onze kleindochter. Al heb ik af en toe het idee dat ze bij ons tot rust komt als de de stunt op Facebook en WhatsApp voorbij zie komen. Volgende week mag ze weer naar school, dan zal het wel gedaan zijn met al die fratsen…

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

21 Comments

  1. hanscke

    ja, wat je krijgt sta je niet meer af, je weet maar nooit of je het dan wel weer terug ziet. Lekker eigenwijs, een teken dat ze zich veilig voelt en kan doen wat ze wil

  2. “k Dacht even dat je een winterjas voor jezelf besteld had, maar de foto maakt wel duidelijk dat de jas echt voor Yeslyn , dat is trouwens gewoon een leuk kind, geen gek kind hoor, dis doen alle kinderen. 😉

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.