Ontroostbaar
Ontroostbaar

Ontroostbaar

Het begon zo mooi, je koopt voor iedere kat hetzelfde poezenmandje, uiteraard wasbaar, maar dan. Na een tijdje gaan ze de eerste keer in de was, en nog eens en dat ging prima. Maar na de laatste keer wassen was het een puinzooi. En nee, niet te heet gewassen, we wassen eigenlijk alle naar mijn idee koud. Maar toch, er is geen vorm meer in te krijgen. Ze willen er beiden niet eens meer in liggen… Ollie is er maar achter gaan liggen van alle ellende. Gisteren was het een echte ik wil niet naar buitendag. Ik heb een lekkere Indische maaltijd gemaakt, troostvoer zal ik maar zeggen. En een ijsje na… Jammie.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

22 Comments

 1. Frank103

  Hier worden met enige regelmaat mandjes en kussentjes voor de katten gekocht, soms is dat maandenlang een succes, maar dan van de 1 op andere dag gaan ze er niet meer in liggen. Onverklaarbaar! Zo ook met dozen van bol.com, de ene doos vinden ze geweldig en liggen ze er tijden in, daarna moeten ze die doos echt niet meer. Katten!

 2. ahhhhh wat jammer van dat bedje,
  een kartonnen doos met een zacht schapenvachtje, dat hadden mijn katten graag of de honden mand mja…. als er dan ook nog een hond bij komt liggen 🙂
  klinkt heerlijk je ten sjoerd, ik krijg trek LOL

 3. Goede morgen Sjoerd, het mandje dat ik ooit voor Moos kocht, daar heeft hij nooit in gelegen, Ayla, Shadow en Molly zien het ook niet zitten om erin te liggen (:) ) Ik heb het laten staan om hun speeltjes in te leggen zodat die niet steeds door kamer en keuken verspreid liggen .

 4. Ha Sjoerd,

  die Ollie…
  wat is het toch een lekkere eigenwijze doerak.
  Het kattenbedje ruikt nu natuurlijk ook niet meer lekker…

  Gelukkig vinden ze altijd wel ergens een plekkie!
  Groetjes!

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.