Onderhoud bij mijn dochter
Onderhoud bij mijn dochter

Onderhoud bij mijn dochter

Gisteren ben ik begonnen met wat onderhoudswerkzaamheden bij mijn dochter in huis. Buiten een wat grotere klus zoals een deur repareren die behoorlijk wat vochtschade had, zijn er ook een aantal andere klusjes die aandacht vragen. Zelf gaat ze de trap schilderen. Het gekke is dat als je ergens aan begint er steeds ander dingen bijkomen. Zelf heeft ze niet zoveel gereedschap, zodat voor de dingen die er extra bijkomen, ik net geen gereedschap bij me had. Maar vandaag is nog een dag… en er komen nog veel meer dagen. Op de foto de deur, die na het slopen van de onderzijde toch nog behoorlijk vochtig bleek te zijn. Die hebben we dus maar even buiten in de zon geparkeerd, nu kan het nog.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

19 Comments

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.