Murals Parkstad – Flats Heerlerbaan
Murals Parkstad – Flats Heerlerbaan

Murals Parkstad – Flats Heerlerbaan

bVision & Photography

Nog geen week geleden is deze zevende mural op een van de flats op de Heerlerbaan in Heerlen opgeleverd. Deze mural is gemaakt door Maya Hayuk en haar team. Een Amerikaanse kunstenaar uit Brooklyn, new York. Of het de bedoeling was weet ik niet, maar ik vind het een knoeiboel. Niet alleen de flat heeft een mural; gekregen, maar omgeving en auto’s van bewoners ook. M.a.w. niet iedereen is er gelukkig mee. Gelukkig is de schade aan de auto’s op te lossen door even door de wasstraat te rijden(vergoed door de organisatie, maar toch). De mural levert in ieder geval gesprekstof op…

Onderstaande afbeeldingen zijn aanklikbaar

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

18 reacties

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.