Met Jeslynn op pad
Met Jeslynn op pad

Met Jeslynn op pad

bVision & Photography

Ik was het al bijna vergeten met al die drukte, maar afgelopen zondag was Jeslynn bij ons. En waar kun je dan beter naar toe gaan dan naar het Kasteelpark in Born. Fijn naar alle wilde dieren kijken, nieuw was de sinaasappelpartjesboom met zo’n vreemde vogel erin. En zeker niet vergeten dat er ook nog andere voor kinderen aaibare dieren rondlopen in het park, zoals de bazige Haan, die ook nog wat met kippen doet, Een vermenigvuldigd konijn, en een door Di Mario uit te leggen dier… Kortom, het was weer een leuk bezoek aan het park. En Jeslynn, die zat in de speeltuin terwijl opa en oma aan de sterke koffie zaten.

Onderstaande afbeeldingen zijn aanklikbaar

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

23 reacties

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.