Murals Parkstad – Heerlen-De Bongerd
Murals Parkstad – Heerlen-De Bongerd

Murals Parkstad – Heerlen-De Bongerd

bVision & Photography

Vandaag wandelen we door Heerlen, figuurlijk dan. Vanuit het Maankwartier vertrekken we over de Saroleastraat richting Markt. De traditionele markt vind plaats op De Bongerd, een van de oudste pleinen in Heerlen. Daar vinden we ook het alom bekende Glaspaleis van Schunck, maar ook een mural, nou ja, een verdeelkast welke voorzien is van een ontwerp van Amber Delahaye. De voorkant was een makkie, maar de achterkant werd geblokkeerd door een fiets. Om enige vorm van onenigheid te voorkomen heb ik die maar laten staan. Voor je het weet zit je in de cel en wordt je verdacht van iedere fiets die ooit in Heerlen gestolen is. Op de terugweg maar even bij Pat’s Tostibar binnen gelopen. Vooraan op de Sarool, daar waar al die parapluies hingen. De beste Tostibar van heel Zuid-Limburg als je het mij vraagt. Daar heb ik dus een lekkere chocomel gedronken…
Overigens, hoeveel duiven ziet u op de eerste foto, en waren ze u meteen opgevallen

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

18 Comments

  1. logbankje

    Een mooie marktkraam aansluitkast, de afbeelding lijkt net een pandje in Parijs.
    De fiets met het verbodsbord en dan de echte fiets, het lijkt een uitvergroting. Hans

    @ Nee gelukkig ben je geen hond, anders mocht je ook wel bij Oma in de kost.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.