ZLSM – drijfstangcilinder
ZLSM – drijfstangcilinder

ZLSM – drijfstangcilinder

Soms levert een bezoekje verrassende foto’s op. Zo ook deze foto gemaakt in de werkplaats van de ZLSM – de Zuid Limburgse Stoomtrein Maatschappij beter bekend als het miljoenenlijntje. in dit doorkijkje zit normaal de zuiger met daaraan de drijfstang van een stoomlocomotief. Deze Locomotief wordt geheel gereviseerd tot en met de vervanging van de vlampijpen in de stoomdrum.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

17 Comments

  1. Frank103

    Ik had nog nooit zo een cilinder gezien, geinige foto! Die lok zal waarschijnlijk wel een flinke tijd uitelkaar liggen als ze ook de vlampijpen gaan vervangen en de ketel dus eigenlijk helemaal uitelkaar ligt.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.