De porseleinkast
De porseleinkast

De porseleinkast

Op mijn wandeling door Heerlen van de week kwam ik ook dit loslopende geval tegen, een overblijfsel uit de tijd dat ze er met een heleboel door de hele stad stonden. Volgens mij zijn er toen ook een aantal verkocht. Ik weet er enkele te staan, maar deze was nieuw voor me. Een olifantje staat ook in onze slaapkamerkast die ik vandaag opgeleverd heb. En waar ik nog een foto van moet maken. Morgen nog even alle glaswerk poetsen en dan kan mijn vrouw hem inruimen. Bij het leeghalen heb ik alles bij elkaar in kratten gegooid, maar A. weet waar alles zou moeten staan. Ik zal de foto volgende week wel even posten. In de tussentijd ben ik alle TL balken in huis aan het vervangen door LED lampen. De TL’s waren allemaal aan het einde van hun latijn. En nieuwe starters had ik ook al niet meer. Bij het laatste project in de garage was ik het geknipper zat en heb ik vervangende armaturen gekocht. Nu alleen nog even de vier laatste oude armaturen vervangen.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

18 Comments

 1. logbankje

  Toepasselijke titel, maar liever geen olifant in de porseleinkast.
  Wij mannen kijken anders naar een kast inruimen.
  Led verlichting, als vervanger voor tl is nog goed koper in aanschaf.
  In de badkamer ook de TL bak er uit gehaald en vervangen voor een led armatuur, iets groter van maat anders moet ik weer witten.

  Ot. Je verzoekje is gedraaid in de show.
  Het programma is beluisteren op de pagina “Bank’s Radio”

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.