Murals Parkstad – Heerlen Street Art
Murals Parkstad – Heerlen Street Art

Murals Parkstad – Heerlen Street Art

Niet alleen murals maken een stad als Heerlen aantrekkelijk om doorheen te lopen. Ook op de vierkante centimeter wordt kunst in de stad gebracht. Kunst in de stad noemt men over het algemeen Street Art, kunst op straat. Of dat nu versierde vuilnisbakken, gepimpte mini biebs of zoals het kereltje op de foto, gevonden op de Sarool in Heerlen, zijn. Je moet het uiteraard wel zien. Dit kereltje staat op een meter of vijf boven straatnivo op een schakelkastje… En sorry voor taalpuristen, ik probeer foutloos, maar wel in mijn eigen grijze spelling te blijven schrijven.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

20 reacties

  1. logbankje

    Ten eerste ben ik wel blij met je grijze spelling, leest voor mij prima want we zijn van de zelfde generatie.
    Het poppetje is wel leuk geplaatst, vast door iemand die van bewuste wandelaars houdt. Hans

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.