Roestig
Roestig

Roestig

bVision & Photography

Soms heb ik even wat smeermiddel nodig, dan roest de zaak in mijn bovenkamer langzaam dicht. Dat smeermiddel vind ik dan op een rustig plekje, even mijn hoofd leegmaken en het roestige geval even uitblazen zodat alle gedachten en regels weer op de juiste bladzijdes terecht komen. Het zal de leeftijd wel zijn. Vaak loop ik een stille ronde door bos en hei, en soms zet ik me aan de waterkant. Bootjes kijken zoals hier bij de sluizen in Born.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

20 Comments

  1. logbankje

    Ik las roestig en dacht zo voel ik me ook soms wel.
    Maar een rustig plekje om even tot je zelf te komen is goud waard. Hans

    @ gisteravond ging er iets mis met de weblog uploaden en toen vergat ik de GGOS.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.