Met Jeslynn naar het Playcafé
Met Jeslynn naar het Playcafé

Met Jeslynn naar het Playcafé

bVision & Photography

Afgelopen zaterdag waren we met Jeslynn naar het Playcafé in Heerlen. Een speelplekje speciaal gemaakt voor de kleinere kinderen tot 6 jaar. Nu zijn er wel meer plekken waar kinderen kunnen spelen, maar hier zijn geen ouderen kinderen welkom. De ruimte is schoon, mooi en overzichtelijk ingedeeld en wordt zodanig bewaakt dat kinderen niet zelfstandig naar buiten kunnen ontsnappen. Het leuke is dat je alleen betaald voor het kind, en ook nog maar 4 euro per kind. Voor de ouders is er een grote zitruimte gereserveerd waar je naast kofiie en fris ook kunt genieten van bijvoorbeeld een tosti of een broodje voor een redelijk prijs. Alleen een nadeel voor ons, Jeslynn was denk ik zo het oudste kind, wat het voor haar wat minder aantrekkelijk maakt. Ze heeft zich prima geamuseerd, maar kwam uiteindelijk toch aan met wanneer gaan we naar huis.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

21 Comments

 1. logbankje

  De eerste foto van Jeslynn in het Playcafé lijkt ze wel op de de eigenaar van de zaak met de omzetcijfers. 🙂
  Trouwens op de tweede foto laat ze haar lenige kant zien, knap hoor. Hans

  Ot. Je verzoekje ligt op het log Bankje voor de volgende show.
  De shows staan allemaal op: http://logbankje.nl

 2. Rietepietz

  De (groot)ouders dragen vanzelf wel een financiële bijdrage bij doordat ze er wat kunnen eten en drinken. Wij hebben ook dat soort speelpaleizen waar wel alle leeftijden welkom zijn maar toch min of meer van elkaar gescheiden.

 3. hanscke

  Hetzelfde hebben wij meegemaakt met Nina, toen ze nog klein was. Voor even was het wel leuk, maar na een tijdje vond ze al die kleintjes toch beneden haar waardigheid èn het feit dat ze niet steeds even bij ons kon komen vond ze ook niet prettig. Maar wat wordt ze al groot.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.