Street Art Parkstad – Heerlen
Street Art Parkstad – Heerlen

Street Art Parkstad – Heerlen

Als je dan toch de Street Art hoofdstad van Nederland wil zijn moet je uiteraard ook een passende entree hebben. De letters Heerlen staan er al een hele tijd, waren eerst groen, toen oranje maar nu in een nieuwe gedaante, helemaal gepimpt door Amber Delahaye en Dazetwo. Niet iedereen vind het even mooi, maar dat heeft meer met de verwachting te maken dan met het uiteindelijke resultaat. Ik vind het in ieder geval een mooie ludieke aanpassing van wat je in andere steden aantreft. In dat opzicht zeg ik: mission accomplished.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

20 Comments

 1. logbankje

  Dat is waar, dan moet je als stad ook een passende entree hebben.
  Maar dan is er weer de discussie, ‘wat is passend’. Hans

  @ Oldman is zeker flink onderuit gegaan.

 2. hanscke

  Er schijnen nu 2 prachtige murials op een muur van een verzorgingstehuis in Leeuwarden gemaakt te zijn. Ik heb foto’s in de krant gezien. Binnenkort ga ik het eens bekijken en dan maak ik natuurlijk foto’s

 3. Rietepietz

  Op zich natuurlijk mooi en kleurrijk maar het schiet z’n doel een beetje voorbij omdat het zo druk is, ik had pas veel later in de gaten dat er HEERLEN staat .

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.