Uit, niet goed voor u
Uit, niet goed voor u

Uit, niet goed voor u

Eigenlijk gaan we normaliter op onze trouwdag uit eten. Die valt op 31 januari, maar na uitstel door corona verwaterde dat wat. We wilden een nieuwe start maken en samen met kinderen en aanhang uit gaan eten. Maar ook nu vonden we de toename aan het aantal besmettingen, ook een toename van ons risico. Dus besloten we om niet uit te gaan eten, maar om thuis zelf wat te maken. Het was geslaagd, maar nu even bijkomen. Uit eten is dan zelf koken, opruimen en de vaat doen. Overigens heeft mijn vrouw aan het aanrecht gestaan. En mochten er weer verregaande maatregelen komen zijn we in ieder geval voorbereid. Mondkapjes hebben we ook nog in voorraad.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

17 Comments

 1. logbankje

  Men zegt wel eens dat de mooiste gesprekken onder de afwas ontstaan.
  wie wil er nog uit, als je zo’n mooi verzorgde tafel ziet.
  Daar zit je hart en ziel in. Hans

 2. frank-103

  Nee, ik ben ingeënt, heb een qr code, dus ga weer volop naar bioscoop, theater, werk en ook naar restaurants. En voor een derde prik, als we die kunnen halen!

 3. Ik heb het mondkapje in de super nog lang volgehouden, onlangs stopte ik, maar inmiddels heb ik het weer op. Bij het eten buiten de deur kiezen we de restaurants waar ze alle regels in acht nemen. Met een groep uit eten wordt dat lastiger wat betreft tafelschikking, ik kan me voorstellen dat jullie deze keus maakten.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.