Overvol…
Overvol…

Overvol…

Om maar meteen met de deur in het trafohuisje te vallen, ik doe niet mee met het Circus Endemol. Niet dat ik er wat aan zou willen verdienen, maar er zit voor mij niets aan waarom ik het zou doen. Om alleen een keer met mijn neus in de schijnwerpers op TV te komen, zit ik ook niet te wachten/, die tijd heb ik gehad. Ik heb er meer behoefte om mijn site zo te laten als het is, dan in ene keer honderden of meer bezoekers erbij te krijgen. Ik ben gewoon tevreden zoals het nu gaat en heel tevreden met mijn huidige bezoekers. Het doet me gewoon denken aan de container hieronder, overvol. En uiteraard aan mijn lijfspreuk:

Doe niet zoveel als mogelijk, maar zoveel als noodzakelijk


bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

24 Comments

 1. Ik snap het Sjoerd hoewel ik het wel heel leuk had gevonden om je op tv te zien. Maar superleuk dat jouw blog er blijkbaar zo uitspringt met trafohuisjes. Door jouw ben ik me er ook bewust van geworden. Vroeger keek ik er niet naar om, en nu vallen ze me echt op!

 2. logbankje

  Circus Endemol verdiend graag over de rug van een ander.
  Zoals het, nu is heb ik ook meer geluk in mijn weblog dan meer en nog meer. Hans

  Ot. Je verzoekje ligt op het log Bankje voor de volgende show.
  Met een schone was.
  De shows staan allemaal op: http://logbankje.nl

 3. Rietepietz

  Al jarenlang doe ik juist m’n best om niet ál te veel bezoekers te krijgen, dat is valkuil hoor.
  Dan zou ik niet meer kunnen bloggen zoals ik gewend , mét tegen bezoekjes en tegenreacties en dat maakt het bloggen nou juist zo leuk. Goede beslissing.

 4. Goede morgen Sjoerd, je hebt gelijk om het niet te doen, want wat schiet je er mee op, even op de tv verschijnen, meestal alleen maar lastig lijkt me. Ik wens je een fijne maandag toe.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.