Geklungel
Geklungel

Geklungel

Gisteren was het hier nog mooi weer, ik kan jullie helaas niets ervan laten zien vandaag, dat doen we morgen wel. Dan weten we waarschijnlijk ook welke maatregelen onze regering denkt te nemen in verband met de toename aan besmettingen met Covid-19.persoonlijk vind ik wat nu bekend is er summier, daar gaan we het niet mee redden.
Met al dat geklungel thuis raak ik door mijn zorgvuldig gespaarde voorraad aan materiaal heen. Vooral schuurpapier, verfreiniger en verfrolletjes vlogen er doorheen. Een reden temeer om snel bij Hornbach wat aan te vullen. Voordat er weer maatregelen van kracht worden die de goederenstromen beperken…

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

18 Comments

  1. Tja, we gaan het horen vanavond. Tot nu toe ben ik nog steeds aan de voorzichtige kant gebleven. Afstand houden, niet op een kluitje in gezelschap, knuffelen en handen schudden was ik ook nog niet mee bezig.

  2. Frank-103

    Onder druk van het publiek de maatregelen teveel versoepelen is suf, helemaal omdat ze nu weer met maatregelen moeten beginnen. Ben dat coronagedoe behoorlijk beu.

  3. … ik ben inmiddels zover dat ik vóór nieuwe verkiezingen ben en “alle” huidige leden weg..
    een héél nieuw fris begin… klungel maar lekker door jij kan niks van komen als mooi weer denk ik zo 🙂

  4. Ik ga vandaag ook nog even langs de bouwmarkt. Ik moet ook voorraad aanvullen en je weet niet wanneer we weer in een lock down gaan. En wanneer ik geopereerd word weet ik ook niet dus kan net zo goed door klussen.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.