Hij is klaar, de grootste mural van Europa
Hij is klaar, de grootste mural van Europa

Hij is klaar, de grootste mural van Europa

bVision & Photography

En deze mural staat in Heerlen, de Auroraflat. Naa maanden van werkzaamheden door de Kunstenaars van Boa Mistura uit Madrid, de bewoners van de Auroraflat en de vele vrijwilligers is de hele Auroraflat van veranderd in een waar kunstwerk. Oke, er zijn nog een paar restwerkzaamheden, de puntjes op de i zetten, de steigers afbreken, maar het zit er op. In plaats van Achter het station, is de GMS wijk straks voor het station, de poort van Heerlen… Het hele aanzien van de buurt is in een oogopslag verbeterd. De eerste foto heb ik even geleend bij de stichting Street Art Heerlen, helaas heb ik geen drone om een overzichtsfoto te maken. In een eerder logje had ik al eens wat foto’s geplaatst, maar nu is het af.

Onderstaande afbeeldingen zijn aanklikbaar

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

24 reacties

  1. logbankje

    De Auroraflat ziet er wel heel fris uit door de variatie aan kleuren.
    En als je een dipje hebt lees je de tekst maar op de muur. Hans

    @ Wel fijn om te lezen dat je luistert, zal het door geven aan Oma. 🙂

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.