Niet meer te redden
Niet meer te redden

Niet meer te redden

Ik heb meer verstand van ik weet niet wat moeten deze twee handhavers van de gemeente heerlen gedacht hebben. Maar deze kleine Suzuki was dood en bleef dood. Maar hij had een waardig afscheid, een aardig lange file erachter en een sleepwagen ervoor. Het zal je maar gebeuren zo midden in de stad op een van de drukste punten.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

19 Comments

  1. Frank-103

    Ze kopen uit financiële overwegingen zo’n klein autootje en verzuimen dan misschien ook nog het onderhoud uit te laten voeren, dan laat zelfs een Alto je in de steek! Al zal iedere autosite vertellen dat je zo’n alto dan wel erg moet hebben mishandeld.

  2. Rietepietz

    Hij zal vast nog wel te maken zijn maar ja, dit wil je niet als bestuurder, zoveel mensen die last hebben van jouw probleem, daar wordt niemand blij van.

  3. Altijd vervelend dat soort momenten. Ik heb het al eens gehad met iemand die ik sleepte. De chauffeur van de gesleepte auto had de auto niet op het contact gezet. Bij de eerste de beste rotonde schoot de gesleepte rechtdoor de rotonde op, en ik kwam op de rijbaan tot stilstand. :-D.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.