Hij zit erin…
Hij zit erin…

Hij zit erin…

Ik zei hij zit erin, maar eigenlijk zit hij er alweer in, in dit geval de griepspuit. Het was druk, maar iedereen had een mondmasker op en alles werd bij binnenkomst keurig geregeld. als je een paar duizend man met een spuitje moet voorzien heb je wel een aantal mensen nodig, ik geloof er waren zo’n 10/12 man aan het prikken. Dat is binnen een minuutje gebeurd, dus het schoot goed op. Jeslynn hadden we maar even thuisgelaten bij mijn zoon, dat was sowieso verstandiger, want die was weer eens verkouden. Hoe vaak die al niet gecontroleerd is op corona… Gelukkig steeds negatief, maar je kunt geen risico lopen. En, evenals vorig jaar kijkt Panoramix toe hoe zijn toverdrank zijn werk doet…

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

22 reacties

  1. Rietepietz

    Aan griepprikken doe ik niet, die sla ik al een jaar of 15 af. Ben wél gevaccineerd maar heel blij werd ik daar ook al niet van. Omdat je dan nog steeds de ziekte kunt overbrengen voel ik me dan tóch verplicht om te testen bij bepaalde gelegenheden. Had ik dus net zo goed de vaccinatie achterwegen kunnen laten omdat ik tóch met enige regelmaat een test doe om mensen te beschermen.
    Ik wordt een beetje moe van al die bemoedigen berichten terwijl er in wezen niets verandert.

  2. Frank-103

    Ik hoor niet bij een risicogroep en krijg dus geen griepprik. De laatste keer ziek thuis kan ik me niet herinneren, verkouden ben ik wel regelmatig. Ik heb me 1 keer laten testen op corona, gewoon om dat ook gedaan te hebben

  3. Ik heb die spuit al gehad, tegelijk met die tegen de pneumokokken, normaal gesproken ga ik eigenlijk nooit de griepprik halen, ik heb bij mijn weten eigenlijk nog nooit echte griep gehad. Maar ach als je toch prikken krijgt dan maar gelijk alles nemen. Fijne maandag gewenst.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.