Kasteel Amstenrade – Bomenbos
Kasteel Amstenrade – Bomenbos

Kasteel Amstenrade – Bomenbos

bVision & Photography

Na gisteren eerst wat noodzakelijke dingen te hebben afgehandeld, en ervoor te zorgen dat het meteen met de post mee kon, bekroop me het onbestemde gevoel dat ik even op adem moest komen. En waarbij kan dat dan beter dan met zo’n mooi weer dan even naar kasteel Amstenrade te rijden. Dat ligt aan de rand van het bomenbos, wat niet vreemd is wan het is destijds aangelegd door de kasteelheer himself. Je kunt er natuurlijk doorheen rennen. maar je kunt ook met gepast snelheid doorheen lopen en om je heen kijken. Naast uiteraard het kasteel is het me toch te doen om even buiten te zijn en te genieten van de omgeving. Het pad door het bos, midden in het bos verscholen een kat, helemaal op z’n gemak. De mergelstenen grot… en al wat ik hier niet laat zien, of wellicht later…

Onderstaande afbeeldingen zijn aanklikbaar

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

23 Comments

  1. Het lijkt mij ook een hele mooie omgeving Sjoerd. En ja in een bos waar dan ook voel ik mij ook wel thuis maar heb nu alleen mijn benenwagen en die sputtert alweer een tijdje en trouwens heb ook niet echt de drang nu om naar buiten te gaan. Mis mijn man heel erg en ook hier veel te regelen nog maar zo af en toe kom ik wel even bij je op visite net als bij anderen om te lezen want dat geeft mijn gedachten een andere draai even. En er stond nog wat in concept voor de natuur website De mens en de Natuur en dat heb ik nu wat bewerkt en gedeeld. Deze ga ik nu ook alleen beheren in toekomst daar door bepaalde omstandigheden die zich voordeden mij hiertoe deed besluiten.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.